Bara en kvar!

Då var en tenta gjort i dag, nämligen den i marknadsföringen! På fredag är det sista tentan, juridiken! Snart sommarlov!!

Har inte mycket att skriva idag känner jag, är mest trött! Så ikväll ska jag slappa framför tv:n, känns som det kan behövas!

/Evelina

Trallvänlig ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=YuqjN2h_aWo&feature=related

Har blivit helt förtjust i Vincents senaste låt, helt grym nu när man dessutom pluggar! :-)


Tillbaka!

Tillbaka efter ett uppehåll, har inte haft tid att blogga så det blir nu i stället!

Har som sagt varit hemma i Hälsingland i helgen och haft det bra<3 Men nu är det tillbaka till verkligeheten igen! Men näst sista skolveckan och denna vecka består av två stycken tentor! En på onsdag och den andra på fredag, men jag tycker att det känns bra så imorgon blir de till att finslipa på de som är lite svårare!
Men detta år har ju gått helt sjukt fort faktiskt och jag kan ju inte tänka mig att sommaren kommer gå så mycket saktare! Fick även mitt jobb-schema för sommaren nu och jag tror det kommer bli kanonbra! Känns skönt att veta att både jag & R blir i Falun och att båda har jobb :-) <3

Men nu ska jag återgå till pluggandet!

Tjing!

 /Evelina.

ZUMBA!

Idag var jag på mitt absolut första Zumba-pass, ett pass för nybörjare :-P Det är roligt, lite svårt men lite halvsegt tempo tyckte jag! Men det kanske är bättre att man lär sig först :-P Men jag tycker ju att man ska bli trött när man tränar, men det kanske jag blir sen så jag ska inte säga för mycket!

Annars rullar dagarna på i samma fart och det händer i princip samma grejer! Men nu är det inte så mycket kvar av skolan och sen blir det "sommarlov" iaf!

Nu ska jag gå och sova så jag orkar med ytterligare en pluggdag imorgon!

Natti!





/Evelina.

Regn!!

Idag har jag suttit och pluggat marknadsföring i princip hela dagen och det känns rätt så bra tycker jag! Nu är det bara hoppas att den sköna känslan håller i sig tills nästa vecka, eller blir ännu bättre ;)

Imorgon blir det skolan hela dagen är det tänkt och sen ska jag prova något nytt, vad det är återkommer jag med imorgon!

Till helgen så bär det av till Hälsingland en sväng, ska bli trevligt! Men då önskar jag mig sol och lite varmare väder, ingen annan som gör det?

Funderar även på att skaffa lösenord till bloggen eftersom jag inte vet vilka det är som är in och läser och inte. Då är det bättre med lösenord eftersom då vet jag vilka alla är! Om inte ni vill lämna en kommentar och säga vilka ni är förståss! ;-) Men de visar sig!

Neej, nu ska jag faktiskt krypa till sängs snart!


/Evelina.

Ännu en gång, eller?

Det är bara att konstatera, detta med att blogga är nog inte mina grej! Men skam den som ger sig ;) Jag försöker ytterligare en gång!

Finns inte så jättemycket att uppdatera om nu eftersom dagarna mestadels består av plugg och åter plugg! Men snart ett sommarlov att se framemot och tusan vad detta år gått fort!


- Bild från Arjeplog förra sommaren!

/Evelina.

RSS 2.0