Tjejvasan!!

Nu har det varit dålig uppdatering här igen, men det är för att jag har varit borta sedan i fredags. Så nu tänkte jag skriva lite om helgen som har varit..

Kan börja med torsdagen redan, började med att vara i skolan ett antal timmar för en lektion i ekonomistyrning, sedan hem och titta på VM-sprinten där Hellner & Jönsson åkte grymt :-) Imponerande att se! Sedan åkte jag & R till Hofors för han skulle lämna tillbaka en bok och vipps så var klockan sju på kvällen & då återstod träning & middag.

Fredagen började jag med ett kortare intervallpass för att väcka kroppen lite, efterdet så åkte vi iväg till Mora där vi mötte upp mamma & pappa, det var nämligen så att jag skulle åka tjejvasan på lördagen. Vi var en stund i Mora och sedan åkte vi iväg till stugan som vi skulle bo i, himla mysig :-) Fördrev tiden med att spela lite kort och ladda till lördagen..

På lördagmorgon så blev det uppstigning redan klockan 6 på morgonen, jag & pappa åkte iväg till starten kl 7, var nästan först så fick stå längst fram i startled 1. Sedan var det dags för skidtestning och jag hittade ett par grymma skidor :-) 10,00 så blev det dags för start och jag är nöjd med loppet. Kändes bra hela vägen och det var ruskigt skoj att åka :-)

Igår så kikade jag & R på skid-VM och sedan tog vi en kortare joggingtur.


Detta var min helg!! Återkommer!



/E.


Inge vidare..

Idag har dagen inte varit så bra, eller Mio var ju här så det är ju alltid bra<3 Sen när mamma och pappa kom hit så var vi ut och åt, alltid trevligt<3 Men i övrigt, åt pipsvängen...

En dag då jag saknar bästa Sara<3 Hon som förstår precis allt, hon som alltid finns där oavsett om vi inte ses på år<3

/E

Tisdag!

Idag så startade jag dagen med ett intervall pass, riktigt skönt! -12 grader kallt och lite sol så det kunde inte bli bättre! Sedan så har jag pluggat sedan dess..

Lite mera plugg ska hinnas med idag och sen ska jag ta Mio med mig och möta R när han slutar skolan!
Senare idag så får vi se vad som blir!

Ointressant inlägg, med det händer inte så mycket mer!!



/E


Bildregn!

Carribien 2007
- Här kommer ett bildregn från min, mammas och pappas resa till Carribien våren 2007.




Aruba

Aruba



Vårat kök i Aruba



Middag på Aruba



Stan i Curracao



Stranden i Curracao



Solnedgång i Aruba


weeiii

 

Pluggandet går bra :-)


Måndag!

Första dagen på en ny vecka! En vecka som kommer innehålla mycket plugg, träning och sedan väntar tjejvasan på lördag! Det ska bli spännande eftersom jag aldrig har åkt det någongång!

Idag är jag & Mio hemma själv eftersom R är i skolan, men när han slutar så ska Jag & Mio ta en löptur och möta honom :)

Har inte så mycket att skriva idag, känner min inte så inspirerad av någonting!

Men helgen har iaf varit kanon! Skönt att få ta det lite lugnt en helg och hinna göra lite saker här hemma!

Men nu ska jag ta tag i plugget igen!

Skulle vilja ha lite sol och värme, inte denna kyla som varit i helgen!

/E


Längesedan!

Nu var det riktigt längesedan jag skrev här, ska försöka skärpa mig :-P

Dagarna rullar på så fort så man hinner knappt med känns det som! Tanken idag var att det skulle bli en tävling i Rembo på 2 mil, men vädret ville annat! Imorse när jag steg upp så visade termometern -28 grader, men jag tänkte att det kan ju vara varmare i Rembo, men så var dock inte fallet så de bestämde sig för att ställa in!

Så istället fick vi spenadera dagen framför skidåkning på tv:n och nu har vi varit ute och sprungit en sväng, riktigt skönt även om det var -18 grader ute. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan så väntar middag!

Dagarna består även av massa plugg, nämligen ekonomi och juridik. Men jag tycker att de känns hyfsat bra ändå, men det är samtidigt skönt att det är runt 1 månad kvar till tenta, då hinner man förhoppningvis nöta in de man tycker är lite svårare!

Till veckan så väntar det föreläsningar, träning och plugg! Sen har vi ju Mio på besök och de är såå himla trevligt :-)

Vissa personer blir jag lite fundersam på?! Det passar liksom aldrig att höra av sig! Jag tycker jag gör det ofta, men motparten säger att det är så mycket och bla bla bla, mycket tydligen så hinns ju andra personer med!! Synd tycker jag, men ingenting jag tänker lägga mer energi på!!

Slänger i väg en extra hälsning till mamma, pappa och A som är utomlands i värmen och även till M som åker dit nästa vecka!
Sen saknar jag T, K och prinsessan i uppsala också! <3

Allt för idag!!

/E


RSS 2.0